Gratis verzending
Voor 22.00 besteld, morgen  in huis*
Achteraf betalen

Toont alle 4 resultaten

Zakhandschoenen

Deze bokszakhandschoenen van RAM zijn speciaal gemaakt om los te gaan op een bokszak, staande bokspaal of stootkussen. Geef je mooie kickbokshandschoenen rust en gebruik net als de profs zakhandschoenen tijdens het trainen. Zo blijven je dure kickbokshandschoenen mooi in tact.


Zakhandschoenen hebben in tegenstelling tot kickbokshandschoenen een minder dikke padding. Het voordeel hiervan is dat je meer gevoel hebt tijdens het stoten en je goed kunt focussen op je techniek. Een nadeel kan zijn dat als je minder ervaren bent je meer kans hebt dat je een blessure oploopt met zakhandschoenen. Zakhandschoenen gaan langer mee bij het gebruik op een bokszak dan wanneer je kickbokshandschoenen gebruikt. De zakhandschoenen van RAM zijn er in kunstleder of leder. Zoals bij alle handschoenen geldt ook hier dat de leren zakhandschoenen van hogere kwaliteit zijn. Iets duurder van prijs maar minder kans op uitscheuren en slijtage.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken 🙂, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.nl of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!