Gratis verzending
Voor 22.00 besteld, morgen  in huis*
Achteraf betalen

Toont alle 6 resultaten

Dummies

Er gaat niets boven een dummy of bokspop. Levensecht en hij doet niets terug. Durf jij het gevecht met BOB aan? Bekijk hier de RAM boks dummy’s.


Een dummy of bokspop is de ultieme tegenstander om mee te trainen. Een dummy is een staande bokspaal met een stootgedeelte in de vorm van een mensenlichaam. Alle dummy's van RAM worden BOB genoemd, boxing opponent body. De kwaliteit van de RAM dummy's is allemaal hetzelfde, van zeer hoge kwaliteit. Door het hoogwaardige pu materiaal en het stevige rubber voelt de bokspop zeer realistisch aan. De BOB XL is de meest verkochte bokspop, deze is er ook in een grotere variant, de RAM BIG BOB XL. Een dummy is ideaal te gebruiken voor thuis, je hebt geen sta in de weg in het midden van je kamer en geen gaten in de muur of plafond. Na gebruik zet je het zo weer aan de kant. Bij sportscholen worden ze ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld groepslessen en boksles. De boksdummy's van RAM fighting gear hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Wil je meer weten over onze boks dummy's lees dan de blog: De boksdummy van RAM versus de rest.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken 🙂, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.nl of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!