Gratis verzending
Voor 22.00 besteld, morgen  in huis*
Achteraf betalen

Toont alle 4 resultaten

Dummy / Bokspop

Er gaat niets boven een dummy of bokspop. Levensecht en hij doet niets terug. Durf jij het gevecht met bokspop BOB aan? Bekijk hier de RAM boks dummy’s. Verder lezen >>>


Een BOB bokspop / dummy kopen

Een dummy of bokspop is de ultieme tegenstander om mee te trainen. Een dummy is een staande bokspaal met een stootgedeelte in de vorm van een mensenlichaam. Alle dummy's van RAM worden BOB genoemd, boxing opponent body. De kwaliteit van de RAM dummy's is allemaal hetzelfde, van zeer hoge kwaliteit. Door het hoogwaardige pu materiaal en het stevige rubber voelt de bokspop zeer realistisch aan.

Welke dummy / bokspop?

De RAM BOB XL bokspop is de meest verkochte boksdummy, deze is er ook in een grotere variant, de RAM BIG BOB XL bokspop. De basis van de dummie kan maar liefst tot 150 kg gevuld worden, dit kan met zand of fijn grind. Hierdoor staat de staande bokszak zeer stabiel. Een dummy is ideaal te gebruiken voor thuis, je hebt geen sta in de weg in het midden van je kamer en geen gaten in de muur of plafond. Na gebruik zet je het zo weer aan de kant. Bij sportscholen worden bokspoppeb ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld groepslessen en boksles. De boksdummy's van RAM fighting gear hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en liggen daarom erg goed op de markt.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken ?, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.nl of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!

Hé sportieveling, als je onze site gebruikt krijg je van ons cookies. Klik op OK als je dat goed vindt.