Gratis verzending
Voor 22.00 besteld, morgen  in huis*
Achteraf betalen

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Bokspalen en dummies

RAM Fighting Gear heeft een ruim assortiment aan bokspalen en dummy’s. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en je hebt geen gaten in de muur of plafond. Ideaal voor thuis of in de sportschool. Je vindt ze hier….


Bokspalen (of staande bokszakken) en dummy's zijn de ideale trainingspartner voor thuis of in de sportschool. Wil je graag boksen maar geen sta in de weg in het midden van je kamer? Een verplaatsbare bokszak of dummy is dan perfect. Op sportscholen worden ze ook steeds vaker gebruikt voor bijvoorbeeld groepslessen of boksles. Je pakt de bokspaal of dummy wanneer het nodig is en na gebruik zet je deze weer aan de kant. We zien ook steeds meer dat mensen een bokspaal of bokspop buiten in de tuin gebruiken, heerlijk in de frisse buitenlucht los gaan. Let wel op dat je na gebruik het weer onder een afdak zet. De voet van de bokspaal en boksdummy kan gevuld worden met zand of fijn grind voor optimale stabiliteit.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken 🙂, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.nl of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!